Thieves … liars … hypocrites and bastards

Jullie hebben vast allemaal al van Palin gehoord, de running mate van McCain. Toen ik haar standpunten bekeek, kreeg ik de griezelige gewaarwording dat zij in alles, maar dan ook alles mijn tegenpool is. Alsof ze het negatief van mijn blauwdruk hebben genomen en die op een kansel gezet.
Ze is: fundamentalisch Christen, science-sceptic, tegen gelijke rechten, tegen abortus, voor het dragen van wapens, plezierjacht, olieboringen in beschermde gebieden … Komt nog eens bij dat ze nog nauwelijks in de rest van de wereld geweest, en geen idee heeft waar ze over praat gezien haar recente interviews.
Helaas is de realiteit dat dit het bij een hoop Amerikanen wel goed zal doen. Treurig. Die kiezen nog liever een ignorant hockey-mum en een demente clown dan welke Democraat dan ook. Laat staan een zwarte …
In elk geval zullen we het argument van het Republikeinse kamp dat Obama te onervaren is niet veel meer horen. Of tenminste … onderschat nooit de hypocrisie van de GOP. Jon Stewart heeft er wat leuke voorbeelden van. Met zak hooi Karl Rove voorop.

Advertenties

2 Reacties op “Thieves … liars … hypocrites and bastards

  1. Ja, Leon ,ik kan je gevoel wel delen. Deze dame is kennelijk wat veel Amerikanen nodig hebben. Maar wat denk je van onze eigen Rouvoet en Balkenende, die zijn door het Nederklandse volk ook heel enthousiast gekozen. Welk niveau heeft de gemiddelde Nederlander eigenlijk? Ik word hier niet echt vrolijk van.

  2. Pingback: De satire voorbij « Waar hangt Hof uit?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s