Wel ff afmaken natuurlijk

Tsja, heb je zoveel zitten zeuren over de Amerikaanse verkiezingen en dan laat je de ontknoping volgen door een oogverblindende stilte. Moet ik natuurlijk niet doen. Alleen kan ik er nu moeilijk nog iets interessants over melden natuurlijk. Alles is al gezegd en geschreven. Dan maar een fotootje:

obama

Op het historische moment (JA HET IS HISTORISCH!) was ik met Eelco en onze tijdelijke reisgenote Jasmine in een hotelkamer in Vientiane. De hele ochtend in bed blijven liggen om de uitslag te zien. Op het moment dat het zeker was dit fotootje genomen. Mooi, nu maar hopen dat hij wat van de neo-conservatieve puinhopen kan opruimen. Makkelijk zal het niet worden.

De Republikeinen besloten overigens het hele circus af te sluiten met een komische noot. Op FOX News zijn de messen geslepen na de smadelijke nederlaag, schitterend om te zien, en stafmedewerkers van Palin brachten wat vuile was naar buiten. Zo wist ze niet dat Afrika een continent was en geen land, en nog mooier: ze wist niet welke landen in Noord Amerika liggen (lid van de NAFTA zijn).
Maar nog veel mooier: Pat Buchanan, een van de laagste levensvormen die ooit op aarde is geevolueerd, was het er niet mee eens. Zijn repliek: “That is unfair! Which person can name the countries of North America?”. Waarna de gaten van achterlijkheid pas echt open gaan. Geniet van dit filmpje …

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s