Home, home again.

Tussen de vele karakteristieke kenmerken die het geslacht Hofland al vele generaties sieren, zoals een uitmuntende controle over formulieren, het perfect kunnen kaken van een haring maar moeite hebben met het vasthouden van een vork tijdens het avondeten en de gave om nog door de grootste sukkel te worden opgelicht, hoort de charmante eigenschap om vaker van woning te verwisselen dan van onderbroek. Ik dacht dat ik tegenwoordig recordhouder ben met 24 verhuizingen in 37 jaar (0.64 per jaar), maar ik had even buiten mijn eigen nageslacht gerekend: Micah is nu 3 keer verhuisd in 8 maanden! Oftewel 4.5 keer per jaar. Ga zo door mijn jongen, je bent een Hof om trots op te zijn!

En waarheen heeft de laatste verhuizing dan wel niet geleid? Naar dit mooie stulpje op de Palm, zoals reeds eerder vermeld. Dit weekend zijn we erin getrokken, tot grote tevredenheid van alle gezinsleden. En hoe ziet dat er van binnen uit? Nou, zo:

Niet gek he? Let even op die koffietafel, dat is niet zomaar een tafel. Hier is ie nog een keer, in close-up:

Gottegot Micah moest ook weer zonodig in beeld kruipen hoor. Maar goed, die tafel dus, die drie delen kunnen afzonderlijk van elkaar draaien. Een beetje zoals Rubik’s kubus, kennen we die nog? (En voor iemand begint te zaniken: Nee, een bewegende lage tafel is inderdaad geen slimme aankoop voor een echtpaar met een hyperactief kind dat een glansrijke carriere in de sloop voor zich heeft. Maar hee, als je jaren lang zonder eigen meubels hebt geleefd dan wil je ook eens iets leuks).

In elk geval, wij gaan ons wel vermaken hier. En iedereen: kom ons vooral opzoeken! Over twee maanden is het hier wat draaglijker voor normale stervelingen qua temperatuur, dus boek Uw vlucht alvast!

Advertenties

4 Reacties op “Home, home again.

  1. Cool huis, is er nog een plpaatje van de buitenzijde? Je blog is weer mooi opgepimpt trouwens.

  2. Dat ziet er uit als een riante stulp! Gefeliciteerd!

  3. Ziet er een goed uit!
    “Ieder huisje heeft z’n kruisje” . In jullie geval lijkt dat de koffietafel 😉

  4. Mooi! & leuke tafel. Je moet wel uitkijken dat Micah zijn vingertjes of teentjes niet tussen de tafeldelen krijgt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s